Objevte granini
značka, na kterou se můžete spolehnout
Kdykoli uvidíte produkt s logem Granini, můžete si být jisti, že byl vyroben s veškerým odhodláním a odbornými znalostmi našich zaměstnanců a dodavatelů po celém světě, aby odpovídal nejvyšším standardům kvality.
Můžete si představit, že každý z ďolíčků na našich ikonických lahvích představuje jeden z mnoha dobrých důvodů, proč tolik lidí dává přednost Granini před jinými značkami. Zde jsou čtyři hlavní principy, které jsou základem našeho příslibu vybírat do Granini jen to nejlepšího ovoce:
Pouze to nejlepší
Ne každé ovoce se dostane do džusu Granini.
Každý typ ovoce má mnoho odrůd. Některé typy a varianty jsou pěkné na pohled a některé lahodné k jídlu. Jen z malé části však získáte dokonalou šťávu. Proto používáme nejchutnější broskve ze Španělska, Itálie nebo Řecka, lahodné kajenské ananasy z Thajska, růžový grapefruit z Jižní Afriky nebo hrušky Williams Christ, máme-li jmenovat alespoň některé. To jsou ty, které vybíráme do džusů Granini.
Nikdy nekupujeme levné ovoce z místních trhů, ale ovoce do našich šťav výhradně získáváme od spolehlivých partnerů, s nimiž máme mnoho dlouhodobých vztahů. Navíc u našich partnerů podnikáme pravidelné audity nezávislými kvalitativními institucemi. Důkladně kontrolujeme každou jednotlivou sklizeň, abychom zaručili naše vynikající standardy kvality. Teprve tehdy, až dané množství ovoce projde celou řadou našich přísných senzorických, ingredienčních a mikrobiologických testů, může být nazýváno „ovocem Granini“.
Inovace pro kvalitu
V našich šťávách je víc než jen to nejlepší z ovoce.
V Granini investujeme také do vynikajících surovin, do nápadů a technologií, abychom vždy dostali to nejlepší. S naším zaměřením na ovoce, naší ambicí zlepšovat kvalitu každého jednotlivého produktu, a stejně tak s naším odhodláním a schopností angažovat se v základním výzkumu, jsme vždy viděli sami sebe v popředí technologického pokroku. Podle našeho přesvědčení je to jediný způsob, jak dlouhodobě zaručit špičkovou kvalitu.
skvělá péče s pozorností na detaily
Již v 50. letech jsme vyvinuli nové metody pro šetrné zpracování ovoce a výrobu džusů. Na počátku šedesátých let jsme v Brazílii propagovali pěstování pomerančů a pomohli této zemi udělat z ovoce jedno z nejdůležitějších exportních zboží. V 70. letech jsme se stali lídry v tom, jak stabilizovat vitamíny v ovocných džusech.